Vesić: Ivanjica na sigurnom putu napretka zahvaljujući značajnim ulaganjima Vlade (VIDEO)

U putnu infrastrukturu Vlada Republike Srbije uložila  je oko devet miliona evra što će preporoditi ivanjički kraj, istakao je danas pri poseti ovoj varoši, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić. On je obišao radove na putu Šančevi – Kovilje u vrednosti od 1 300 000 evra , razgovarao sa meštanima a onda posetio i stanovnike Osonice, gde je takođe ispratio radove na putnom pravcu Straža – Osonica  čija je vrednost 1 500 000 evra.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, izrazio je ogromnu zahvalnost Vladi i resornim ministarstvima na, kako je rekao, istorijskim ulaganjima u ivanjičku opštinu.

il-osonica Vesić: Ivanjica na sigurnom putu napretka zahvaljujući značajnim ulaganjima Vlade (VIDEO)

Meštanima je put od ogromnom značaja za život i opstanak na svojim ognjištima a smtraju da će ulaganje u infrastrukturu omogućiti i povratak mladih na selo.

il-vesic Vesić: Ivanjica na sigurnom putu napretka zahvaljujući značajnim ulaganjima Vlade (VIDEO)

Ministar Vesić obećao je nova ulaganja u putnu infrastrulkturu među kojima je deonica od Kovilja prema Javoru i završetak pravca od Osonice prema Rzinju. Takođe je za proleće najavljeno da će se sigurno raditi i put Milovići-Maslarske vodenice.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *