Zbog pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu doći će do isključenja struje na nekoliko lokacija

Ogranak Elektrodistribucija Čačak – Pogon Ivanjica radi na redovnom održavanju na dalekovodu 10 kv Budoželja (prokres rastinja) sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu u ponedeljak ,utorak , sredu i četvrtak, 27.28.29.30.11.2023. godine od 08:00 do 17:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: Kumanica,Komadine,Butkovo i Mana.
Takođe u ponedeljak ,utorak i sredu, 27.28.29.11.2023 godine u periodu od 08:00 do 17:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: Buk i Buduželja.

U petak 24.11.2023 godine u periodu od 08:00 do 17:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: MZ Osonica i MZ Luke.

IL-Struja-kvar-otklanjane Zbog pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu  doći će do isključenja struje na nekoliko lokacija

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *