Prodata još dva objekta nekadašnjeg preduzeća ”Novi Dani”

U prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu, u sredu 5. decembra održana je prodaja dela imovine stečajnog dužnika Akcionarsko društvo za trgovinu i usluge „Novi Dani“ iz Ivanjice, metodom javnog nadmetanja, a po oglasu o prodaji objavljenom 2. novembra ove godine.

IL-novi-dani-banka Prodata još dva objekta nekadašnjeg preduzeća ''Novi Dani''

Prodavnica „Tehnika“, u ulici Majora Ilića u kojoj se danas nalaze poslovne prostorije Banke Inteza, prodata je preduzeću „NN Borović“ iz Ivanjice za 26.700.000 dinara. Procenjena vrednost prostora površine 102 kvadratna metra bila je 11.473.674, a početna cena na javnom nadmetanju 5.736.837 dinara.

Imovinska celina 2 – prodavnica „Automaterijal“ u zgradi Zeleni venac, ulica Milinka Kušića 54, u kojoj se nalazi „Planeta sport“, prodata je Miru Lišaninu iz Ivanjice po početnoj ceni od 7.749.731 dinar. Procenjena vrednost ove imovine koja ima površinu od 187 kvadrata je 15.499.463.

IL-novi-dani-planeta Prodata još dva objekta nekadašnjeg preduzeća ''Novi Dani''

Kako za imovinske celine 3 i 4 nije bilo uplaćenih depozita, Komisija za sprovodjenje postupka, prodaju je proglasila neuspešnom. U ove dve celine spadaju objekat „Maxi 4“ u centru Prilika i zemljišna parcela površine 74ara u Radaljevu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *