Anđela Kostić po drugi put prvakinja Srbije u boksu

Anđela Kostić, članica Sportskog kluba „My Gym“ iz Ivanjice, osvojila je titulu prvakinje Srbije u boksu, u kategoriji omladinki do 64 kilograma, na pojedinačnom prvenstvu koje se održava u Pirotu.

IL-andjela-kostic-prvak-srbije-my-gym Anđela Kostić po drugi put prvakinja Srbije u boksu

U polufinalnom meču Kostićeva je pobedila Ninu Stojadinović, vicešampionku Evrope, dok je u finalu bila bolja od Nataliju Gligić..

„Puno mi znači ova titula jer je plod višegodišnjeg rada. Naročito mi znači pobeda nad Ninom Stojadinović, u psihološkom smislu, od koje sam izgubila finale pre dve godine u Kragujevcu“, kaže za InfoLIGU Anđela Kostić.

Anđeli je ovo druga titula u kratkoj karijeri. Prvu je, podsetimo, osvojila prošle godine u Valjevu, dok je 2017. postala vicešampionka Srbije u Kragujevcu.

„Anđela je napravila jedno od najvećih iznenađenja prvog dana prvenstva, pobedivši vicešampionku Evrope. Osvajanjem titule, a i svojim boksovanjem nadam se da će dobiti poziv selektora reprezentacije, pri čemu će, siguran sam, svojim radom, zalaganjem i požrtvovanjem dostojno predstavljati državu“, rekao je Vladimir Bošković, pfofesor fizičke kulture i Anđelin trener.

You may also like...

1 Response

  1. Rasko kaže:

    Bravo! Svaka cast!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *