Potpišite peticiju – zaštitite životinje

Narednih dana i u Ivanjici možete potpisati peticiju za izmenu zakona o dobrobiti životinja i formiranju posebnog odeljenja MUP-a, takozvane policija za životinje.

IL-levijatan-peticija-ivanjica Potpišite peticiju - zaštitite životinje

Zainteresovani  građani, ljubitelji životinja i pravde, peticiju mogu potpisati na svim javnim mestima gde formulari peticije i flajeri budu javno istaknuti (kafići, saloni, prodavnice…) kao i kod aktivista pokreta Levijatan za Ivanjicu, Olivere Kušić, Danke Stojković, Nene Totović, Angeline Grbič i Ane Ješić.

[embeddoc url=”https://infoliga.rs/wp-content/uploads/2019/04/321141.pdf” download=”all”]

Vašim potpisom podržaćete inicijativu ‘’Fondacije Pokret Levijant’’ za izmenu važećih odredbi krivičnog zakona RS i Zakona o dobrobiti životinja radi efikasnijeg, strožijeg i pravednijeg kažnjavanja zlostavljača i nasilnika kao i zbog formiranja posebnog odeljenja MUP-a, takozvane policije za životinje, koje bi urgentno delovalo na polju hapšenja i pravnog procesuiranja zlostavljača i nasilnika.

Inicijativu sa našim potpisima uputićemo Narodnoj skupštini RS i Ministarstvu unutrašnjih poslova koji će biti u obavezi da po istoj postupe-navodi se u saopštenju pokreta Levijatan.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *