Srdjan Vasiljević više nije trener Javor Matisa

Srdjan Vasiljević više nije trener Javor Matisa a ko će zauzeti njegovo mesto znaće se narednih dana. Do raskida saradnje došlo je sporazumno, kažu u upravi ivanjičkog superligaša, napominjući da nemaju nikakvu zamerku na rad trenera Vasiljevića ali da je kontinuitet negativnih rezultata uslovio ovakvu odluku.

  • Tražili smo rešenje za krizu rezultata koju imamo već neki period i u tome nismo uspeli. U narednih par dana znaće se ko menja Vasiljevića, do tada tim vredno trenira i nadamo se da će rezultatski krenuti na bolje. Sa Vasiljevićem smo imali odličnu saradnju, izuzetno ga cenimo kao čoveka i trenera, ali smo u zajedničkom razgovoru zaključili da stvari ne idu željenim tokom i da se neke promene moraju izvršiti.  -kažu u Javor Matisu.

Vasiljević se jutros pozdravio sa igračima i poželeo im sve najbolje u nastavku prvenstva izrazivši nadu da će već u narednoj utakmici osvojiti željene bodove.

  • IL-srdjan-vasiljevic-m Srdjan Vasiljević više nije trener Javor MatisaZahvalan sam na povenju koje sam dobio od samog dolaska u klub. Posle uspeha koji smo napravi plasmanom u plej of, dočekali smo ovu godinu uz velike ambicije. Medjutim, usledili su negativni rezultati, bez obzira što smo imali kvalitetan rad i dobru komunikaciju na relaciji tima i same uprave, mnogo malera nas je pratilo. Nismo imali dovoljno sreće da neke utakmice dobijemo ili uzmemo bod iako smo to igrom I zalaganjem zaslužili, igrači su se povređivali, prosto nije išlo. Vrlo je jasno da  trener mora prvi povući nogu zarad boljitka kluba u budućnosti  i ja zaista želim Javoru mnogo uspeha u nastavku takmičenja. Zahvaljujem se igračima i upravi na saradnji a ja se okrećem nekim, nadama se, boljim danima u trenerskoj karijeri.-rekao je Vasiljević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *