Bod u Šapcu nada za tri u Subotici

Iako su se nadali čitavom plenu, fudbaleri Javor Matisa ne mogu biti nezadovoljni bodom koji su osvojili na gostovanju veoma dobroj ekipi Mačve. Iako su na trenutak domaći fudbaleri imali inicijativu preko Milinkovića i Gavrića, Javor  je brzo uspostvaio ravnotežu na terenu tražeći šansu da postigne pogodak.

U žaru borbe fudbaler Mačve, Gemović, uspeo je da iznudi penal ali je kao pobednik, u 58. minuta utakmice, izašao golman Ivanjičana, Vladan Đogatović koji je odbranio šut Matića a u nastavku i udarac Adamovića. Bližio se finiš meča bez golova, ipak, jedan od boljih pojedinaca u ekipi Mačve uspeva da se izbori sa odbranom Javor Matisa i iz veoma teške pozicije pogađa za 1:0.  Već su domaći igrači bili spremni za slavlje, no u poslednjim sekundima utakmice Ivić rukom  zaustavlja loptu a opravdan penal za Ivanjičane uspešno realizuje Cvetković, za konačih 1:1.

Javor Matis već u sredu očekuje novo gostovanje u Subotici. Do tada će biti smešteni u Staroj Pazovi gde vredno treniraju kako bi sa ovog, teškog gostovanja doneli preko potrebne bodove.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *