Osnovan odbojkaški klub ”Prilike”

Ivanjička odbojka od danas je bogatija za još jedan sportski kolektiv, OK ”Prilike”.  Na osnivačkoj skupštini odlučeno je da predsednik novoosnovanog  kluba bude preduzetnik, Darko Senić, a potpredsednik sveštenik, Siniša Nikitović.  Osim njih Upravni odbor OK ”Prilike” činiće:  Vesna Miloradović, Mira Arapović, Milena Tošović, Momčilo Poledica i Momir Marjanović.

IL-upravni-odbor-ok-prilike Osnovan odbojkaški klub ''Prilike''

U startu klub će okupiti 40-tak devojčica koje će trenirati već iskusni sportski radnici Zoran Fončev i Tomislav Avramović a  takmičiće se u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji regiona.

IL-ok-prilike-grb Osnovan odbojkaški klub ''Prilike''

  • IL-Zoran-Foncev Osnovan odbojkaški klub ''Prilike''Sva deca će dobiti priliku da igraju jer prevashodno želimo da razvijamo zdrave životne stilove i pobednički duh kod mladih. –rekao je Zoran Fončev dodajući da je u perspektivi formiranje i seniorskog tima sa ozbiljnijim takmičarskim ambicijama.

Na osnivačkoj skupštini dogovoreno je da prvo takmičenje koje će organizovati OK ”Prilike” bude ”Uskršnji turnir 2017”.

IL-skupstina-ok-prilike Osnovan odbojkaški klub ''Prilike''

IL-skupstina-ok-prilike-bozovic-foncev Osnovan odbojkaški klub ''Prilike''

U narednom periodu rukovodstvo kluba  preduzeće sve potrebne aktivnosti oko registracije igrača i obezbedjivanja ekonomskih sredstava za nesmetano funkcionisanje  jer je dogovoreno da deca ne plaćaju članarinu, ili pak da ona bude simbolična.

IL-ok-prilike-trening Osnovan odbojkaški klub ''Prilike''

You may also like...

2 Responses

  1. nebojsa bg kaže:

    jedno veliko bravo za ok prilike samo napred

  2. boy kaže:

    ala gaze ove Prilike 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *