Zasedalo Opštinsko veće

Na dnevnom redu današnje,  četrnaeste sednice  Opštinskog veća opštine Ivanjica , našlo se pet tačaka. Nakon višečasovnog  zasedanja  usvojen je  Pravilnik o organizaciji  i  sistematizaciji radnih mesta u Oštinskoj upravi.

Takodje je razmatran izveštaj o radu Crvenog krsta za 2016. godinu, koji je podnela  Ankica  Mojsilović,  sekretar ove organizacije  i formulisan plan rada za 2017. godinu.

IL-Opstinsko-Vece2 Zasedalo Opštinsko veće

Tačke četiri i pet ticale su se uskladjivanja Pravilnika o kategorizaciji  sportskih organizacija na teritoriji opštine Ivanjica i odabira  finansiranja  programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi gradjana u oblasti  sporta, sa Nacionalnom kategorizacijom  sportskih organizacija, koju je usvojila  Vlada Republike Srbije. Takodje je u okviru redovnih godišnjih aktivnosti razmatran i Lokalni akcioni plan  zapošljavanja opštine Ivanjica za  2017. godinu.

You may also like...

3 Responses

  1. Ivanjicanka kaže:

    Svaka Vam cas ljudi sto u ovako teskom vremenu uspevate nesto da pomerate na bolje. Nedajte da vas pokolebaju dokoni i neradnici, zlobnici i prevaranti …Samo napred, o ljudima govore dela, a ne reči. I čestitam na uredjenju zgrade Medicine rada. Nadam se da će uskoro biti uredjenje onog šetališta u parku. Navijam za vas!

  2. prijatelj kaže:

    Jel ovaj sedi Miro clan veca, onaj sto je zajebo Dragana iz Komadina, pa imali on duse koliko bilo.

  3. Harry kaže:

    Kakav je to sastav ljudi?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *