SNS predlaže Natašu za direktora Centra za kulturu

Odbornička grupa Srpske napredne stranke (SNS) uputila je predlog lučanskom parlamentu da za vršioca dužnosti direktora Centra za kulturu u Guči  imenuje  Natašu Majstorović, diplomiranog inženjera iz Puhova. Ona bi trebala da nasledi dosadašnjeg direktora ove kulturne ustanove, Slobodana Veljovića, kome je istekao mandat.

Nataša Majstorović, rođena je 26.02.1984.godine. Srednje obrazovanje je stekla u Tehničkoj školi u Guči-odelenju u Lučanima. Nosilac je Vukove diplome. Osnovne, a potom i specijalističke studije, završila je na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Čačku, gde je diplomirala 2011 .godine i stekla zvanje Specijalista mašinskog inženjerstva.

Ima  šest godina radnog iskustva, i to na poslovima na kojima je propisana visoka stručna sprema. Bila je komercijalista u preduzeću „Intro-coop“  Arilje i profesor mašinske grupe predmeta u Srednjoj školi „Dragačevo“  Guča, a sada je inženjer za održavanje pumpnih postrojenja u JKP „Komunalac“ Lučani. Govori engleski jezik, tačna je, organizovana i pouzdana u poslu. Ima izraženu kreativnost, samoinicijativu i želju za radom. Nataša Majstorović ima objavljen i naučni rad.

You may also like...

1 Response

  1. mracna srbija kaže:

    Masinstvo i kultura…BRAVO NAPREDNJACI. SAMO NAPRED

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *