Huligani ponovo uništavali mobilijar dečijeg igrališta u gradskom parku (VIDEO)

Ivanjica – Tokom vikenda oštećen je mobilijar dečijeg igrališta u ivanjičkom gradskom parku. Ovo nije prvi put da tinejdžeri u večernjim časovima na neadekvatan način koriste sprave koje nisu namenjene njihovom uzrastu pa samim tim lome ljuljaške, klackalice i drugi deo mobilijara. Nije poznato da je do sada neko snosio odgovornost za ovakvo ponašanje a možda je to i jedan od razloga što je vandalizam u parku sve učestaliji.

Poražavajuća je činjenica da su ’’maladi huligani’’ ponosni na svoja dela i da ne osećaju baš nikakvu krivicu što njihove sestrice, braća ili komšijska deca neće imati gde da se igraju.

IL-Polomljena-ljuljaska-decije-igraliste Huligani ponovo uništavali mobilijar dečijeg igrališta u gradskom parku (VIDEO)

Opština Ivanjica je prošle godine uložila 10 hiljada eura za rekonstrukciju dečijeg igrališta u gradskom parku. Ideja je bila da se ove godine obogati mobilijar novim spravama za igru ali je pitanje da li će do toga doći jer rekonstrukcija samo jedne ljuljaške košta između 300 i 500 evra. Gotovo svaki vikend na meti huligana je neka dečija sprava.

 

You may also like...

2 Responses

  1. Dejan kaže:

    Policija?Gde je uvece?

  2. Misko kaže:

    Park je u ocajnom stanju, ali 10000 eur za ono sto je uradjeno je previse. Park treba u potpunosti da se rekonstruise i sprave koje nisu bezbedne da se uklone… Poput broda. Sto se tice huligana, trebalo bi da nocu postoji neki cuvar ili policija,a preko dana da se velikoj deci zabrani koriscenje sprava koje nisu predvidjene za to

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *