Ivanjica – Potpisani ugovori za bespovratna sredstva za energetsku sanaciju stambenih objekata (VIDEO)

Ivanjica – Ministarstvo rudarstva i energetike u okviru Javnog poziva za dodelu sredstava za finansiranje programa energetske sanacije stambenih objekata, a koje sprovode jedinice lokalne samouprave i gradske opštine, dodelilo je opštini Ivanjica sedam miliona dinara, a toliko je i izdvojeno iz lokalnog budžeta. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, danas je potpisao ugovore sa 89 građana koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva, dvanaest se opredelilo za zamenu kotlova, ugradnju cevne mreže i toplotnih pumpi, dok je ostatak bio za zamenu stolarije.

Ovaj projekat biće sproveden u narednih pet godina, iz lokalne samouprave očekuju da uz saglasnost Ministarstva rudastva i energetike obajve i drugi poziv, gde se građani pozivaju da se na vreme informišu i prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi ostvarili pravo za dodelu sredstava energetske sanacije.

IL-Potpisivanje-ugovora-energetska-sanacija- Ivanjica - Potpisani ugovori za bespovratna sredstva za energetsku sanaciju stambenih objekata (VIDEO)

IL-MM-potpisivanje- Ivanjica - Potpisani ugovori za bespovratna sredstva za energetsku sanaciju stambenih objekata (VIDEO)

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *