Škola “Malac Genijalac” u Ivanjici vrši upis novih članova

Škola za zdrav razvoj mozga i mentalnih kapaciteta dece od 4 do 12 godina „Malac Genijalac“ u Ivanjici upisuje nove članove.

malac-genijalac3 Škola "Malac Genijalac" u Ivanjici vrši upis novih članova

 

„Malac Genijalac“ je internacionalni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ciljevi škole su podsticanje i razvijanje intelektualnih veština i sposobnosti dece, počev od ranog perioda života. Program mentalne aritmetike koji pohađaju polaznici ove škole podrazumeva sposobnost brzog i tačnog računanja bez korišćenja olovke i papira ili drugog pomagala. Međutim, brzo računanje je samo sredstvo kojim se postižu važniji ciljevi – optimalan intelektualni razvoj, koji podrazumeva koncentraciju, vizuelizaciju, pažnju, memoriju, analitičko razmišljanje i logiku. Razvoj ovih sposobnosti je najvažniji cilj mentalne aritmetike, jer donosi vašem detetu trajne koristi i veštine koje su mu neophodne u životu.

slika-malac-genijalac2 Škola "Malac Genijalac" u Ivanjici vrši upis novih članova

Program je namenjen deci od 4 do 12 godina, jer je to period života u kojem se ljudski mozak najdinamičnije razvija, a časovi su kreativno osmišljeni, tako da deca uče kroz igru i zabavu.

Škola „Malac Genijalac“ u Ivanjici nalazi se u ulici Milinka Kušića 105, prekoputa autobuske stanice na četvrtom spratu.

Formular za upis svog deteta možete pronaći na sledećem linku: http://www.malacgenijalac.com/formular-za-prijavu/

Neka i vaš malac bude genijalac!

slika-genijalac-4 Škola "Malac Genijalac" u Ivanjici vrši upis novih članova

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *