Donatorsko veče za Marka

Humanitarna žurka za pomoć Marku Markoviću iz Ivanjice, koji boluje od Hočkinove bolesti, biće održana u hotelu ’’Park’’ 16. decembra u 21 čas. U okviru ove donatorske večeri koju organizuje  opština Ivanjica u saradnji sa hotelom i ljudima  dobrog srca, realizovaće se i polufinalni  izbor za mis Turizma Srbije a u muzičkom delu nastupiće orkestar Enigma, Sandra Čaprić i gosti iz regiona. Karte su u prodaji po ceni od 400 dinara, a sav prikupljen novac biće uplaćen na račun Marka Mrakovića.

Ovaj dvadesetdevetogodišnji mladić uspešno je završio Geografski fakultet, bez zaposlenja je, živi sa ocem a od primanja imaju samo skromnu penziju. Pre devet godina ostao je bez majke a bolest je došla nešto kasnije.

Skromni mladić se nije žalio niti je tražio pomoć svestan ekonomske situacije u kojoj se nalazi kao da se pomirio sa sudbinom. Ali njegovi drugari,komšije, devojka to nisu dozvolili.

Marko je ranije  primao terapiju na Kliničkom centru u Beogradu. Nakon toga bolest se povukla na godinu dana. Kada se vratila sa terapijom se odugovlačilo pola godine. Urađena je prva transplatacija ćelija, odmah potom Marko je pao u komu. Zatim je urađena još jedna tranpsplatacija, koja je bila neuspešna. Lekove je pio sve vreme, a probao je i sve vrste alternativne medicine. Terapija koju je sprovodi u specijalnoj bolnici Nova Vita dala je odlične rezultate, ali da bi sam proces lečenja bio sproveden do kraja, Marku je potrebna finansijska podrška svih ljudi dobrog srca.

Marku možete uplatiti pomoć na žiro račune:

Broj namenskog depozitnog računa: 205-9011006697270-35

Broj deviznog računa: RS 35205903102267262809

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *