Topla priča prepuna ljubavi u jedanaestočlanoj porodici Tomić sa planine Mučanj (VIDEO)

Ivanjica – Retka,  ali izuzetno lepa priča o složnoj jedanaestočlanoj porodici na selu u kojoj šestoro dece odrasta pod okriljem ljubavi,  zabeležena je u Močiocima kod Ivanjice. U domu Tomića gde svaki član maksimalno doprinosi toploj porodičnoj atmosferi rad i sloga su presudni, kaže Milan, glava ove kuće. Dva brata Miroslav i Miloš uneli su radost u ovaj planinski dom kada su se oženili Milenom i Marijom i ponosnom ocu Milovanu ispunili srce sa šestoro vrednih i lepih unučića.

Vredne snajke od rane zore su na nogama, osim što spremaju bogatu trpezu za ukućane one su i u štali, na njivi, i uz svoje mališane kada god im je potrebna podrška. Od male trošne kućice u kojoj se ova višečlana porodica obrela pre petnaestak godina zajedničkim radom stvoreno je  ozbiljno poljoprivredno gazdinstvo.

il-porodica Topla priča prepuna ljubavi u jedanaestočlanoj porodici Tomić sa planine Mučanj (VIDEO)

U ovom zaseoku ima dosta mladih i dece pa bi im bolji prilaz do kuća mnogo značaio, o čemu su, kako kažu, razgovarali sa čelnim ljudima opštine pa očekuju da će u ovoj godini biti povučeni konkretni potezi.

il-porodicna Topla priča prepuna ljubavi u jedanaestočlanoj porodici Tomić sa planine Mučanj (VIDEO)

il-priroda Topla priča prepuna ljubavi u jedanaestočlanoj porodici Tomić sa planine Mučanj (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. 12/01/2024

    […] (Kurir.rs/Infoliga) […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *