Mitrović najavio izgradnju kuće za Lukovice a maloj Kristini uručio darove Dejana Petrovića (VIDEO)

Ivanjica- Dvanaestogodišnjoj Kristini Luković iz Ivanjice, koja živi sa ocem Bogdanom nedavno povređenim u saobraćajnoj nezgodi i veoma lošeg zdravstvenog stanja, predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mittović danas je odneo novčanu pomoć, namirnice, slatkiše i bicikl … On je tom prilikom najavio da će pokrenuti akciju, uz pomoć privrednika i ljudi dobre volje, da se Lukovićima sagradi dom u kome će imati normalne uslove za život.

Novac koji je uručen porodici Luković i prethodno porodici Bogosavljević darivao je legendarni trubač Dejan Petrović i njegov Big Bend na ovogodišnjoj Nušičijadi.

IL-Novcana-sredstva-Lukovici- Mitrović najavio izgradnju kuće za Lukovice a maloj Kristini uručio darove Dejana Petrovića (VIDEO)

Porodica Luković živi od 16 000 dinara invalidske penzije i nešto pomoći a dodatan problem ocu Bogdanu je što se nakon nezgode nalazi u gipsu pa nije sposoban da radi. Trenutno su smešteni njegovog brata Boža koji im je pružio utočište u svom skromnom domu dok se teška situacija Lukovića ne reši.

IL-Kristina-Lukovic Mitrović najavio izgradnju kuće za Lukovice a maloj Kristini uručio darove Dejana Petrovića (VIDEO)

Predsednik Mitrović je istakao da lokalna samouprava mora voditi računa o svakom stanovniku posebno o deci pa će učiniti sve kako bi Kristina i njen otac uskoro imali siguran krov nad glavom.

You may also like...

1 Response

  1. 29/10/2023

    […] Novac koji je uručen porodici Luković i prethodno porodici Bogosavljević darivao je legendarni trubač Dejan Petrović i njegov Big Bend na ovogodišnjoj Nušićijadi, podseća Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *