Aleksandar Dimitrijević u monodrami „Ču ja ljubomoran“

U četvrtak 18.novembra u ivanjičkom Domu kulture, naš poznati glumac i sugrađanin Aleksandar Dimitrijević predstaviće se publici u monodrami „Ču ja ljubomoran“.

Predstava urađena po motivima istoimene monodrame Miodraga Karadžića, pisca i kreatora komedija ,, Đekna još nije umrla a kaće ne znamo” ,,Volim i ja nerandže no trpim” ,,Gorčilo” ,, Prva bračna noć” će nas izmestiti iz svakodnevnice u selo u planinama Crne gore 70-ih godina prošlog veka . Na komičan način rasvetljuje sve emocionalne strahove, čežnje i žudnje običnog čoveka. Predstava će nam kroz tragikomične situacije pokazati kakav je život u maloj i zatvorenoj zajednici i kako sačuvati svoj mir a i ženu u takvim okolnostima.

U šaljivom i komičnom tonu igrajući  desetak različitih uloga, Aleksandar Dimitrijević će otvoriti vrata jednog sela i na satiričan način pokazati sve dobre i loše strane zajedničkog života u maloj sredini. U prvom planu u predstavi je odnos ljudi u maloj zajednici prema našem glavnom junaku, njegovoj intimi i njegovom domu, kao i odnos glavnog junaka prema potencijalnim pretnjama, ljudima i okolnostima koje prete da mu naruše miran i porodičan život.

Predstava počinje u 20 časova.

acoooooo-724x1024 Aleksandar Dimitrijević u monodrami "Ču ja ljubomoran"

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *