Nađa, Jana i Katarina iz Ivanjice osvojile prvo mesto na prestižnom filmskom festivalu (VIDEO)

Katarina Miljević, Nađa Radivojević i Jana Bogićević iz Ivanjice osvojile su prvo mesto u u kategoriji đački film na šestom filmskom festivalu u Ravnom selu. Ovaj festival okuplja mlade stvaraoce iz cele Srbije, okruženja i različitih krajeva sveta kako bi pokazao svu kreativnost mladih i hrabrost i želju da se bave onim što vole.

Ovom takmičenju prethodila je Revija kratkog đačkog filma na kom su tri talentovane srednjoškolke uz školskog druga Lazara Sinđelića i mentora profesora informatike Zorana Vučetića osvojile nagradu za najbolji scenario.

IL-Nadja-Jana-Katarina- Nađa, Jana i Katarina iz Ivanjice osvojile prvo mesto na prestižnom filmskom festivalu (VIDEO) IL-Ravno-selo-festival- Nađa, Jana i Katarina iz Ivanjice osvojile prvo mesto na prestižnom filmskom festivalu (VIDEO)

Na filmskom festival u Ravnom selu predstavile su se filmom “Bežanje” i obrale sve simpatije publike.

Festival u Ravnom selu prepoznatljiv je po originalnim programima, dobrom druženju i energiji, a ovogodišnji se održao pod sloganom „Selom kruže filmske priče“.

You may also like...

3 Responses

  1. Zadržimo mlade kaže:

    Bravo devojke. Šta vredi kada svi ivanjički studenti odoše van Srbije ili se ne vraćaju u naš grad.

  2. Centar grada se prazni kaže:

    Bravo za devojke. Nažalost sve ove tri studentkinje ostaće da rade u Beogradu.

  3. Dragan Popović kaže:

    Bravo za sjasne devojke iz Ivanjice učenice Medicinske škole u Užicu i profesora informatike Zorana Vučetića koji radi u OŠ “Kirilo Savić” u Crnjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *