U Ivanjici sve više divljih deponija – čovek istovarao smeće u reku u sred naseljenog mesta

I pored bezbroj apela građanima da smeće ne odlažu u korito i na obale reke Moravice, ružne i ekološki pogubne scene viđaju se skoro svakodnevno na području Ivanjice.

U naselju Lug uslikan je čovek koji istovara čitavu prikolicu smeća u reku, na mestu gde je nekoliko puta uklanjana divlja deponija.

IL-traktor-istovara-smece U Ivanjici sve više divljih deponija - čovek istovarao smeće u reku u sred naseljenog mesta

Nakon fotografije koja je stigla u našu redakciju kontaktirali smo JKP ’’Ivanjica’’ koji kažu da je to u nadležnosti  komunalnog inspektora.  U nadi da će svi nadležni inspektori reagovati po pitanju bahatog ponašanja pojedinaca čije nesavesno ponašanje ugrožava životnu sredinu, Info LIGA će nastaviti da objavljuje sve vaše fotografije na kojima se jasno vidi kako ljudi odlažu otpad na nedozvoljena mesta.

Ovo je samo jedan od primera a nažalost, mnogo ih je. Ako krenete dalje ka periferiji ovog inače lepog i turistički veoma zanimljivog mesta, naići ćete na veoma ružne slike smeća pokraj puta, kabastog otpada na obalama reke a neretko i šporeta, uginulih životinja, starih delova vozila, koji plutaju Moravicom.

You may also like...

2 Responses

  1. Misko kaže:

    Objavite da li je inspektor obavio svoj posao jer po registraciji traktora to je lako

  2. Prvo treba smeniti komunalnog inspekrora, jer ne radi svoj posao..Treba dovesti nekoga ko zeli da radi i poznaje svoj posao, a onda pisati astronomske novcane kazne za “ljude” koji ovo rade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *