“DOBRI SAMARJANIN” ponovo u akciji (VIDEO)

Još jedna u nizu akcija humanitarne viber grupe “DOBRI SAMARJANIN”. Ovog puta prikupljena su sredstva za nabavku  posteljina, skafandera, maski, rukavica,vizira,  koji će biti isporučeni Domu zdravlja Ivanjica, Domu zdravlja i Opštoj bolnici u Čačku.

Nikola Radović iz Ivanjice je zbog bolesti ležao na grudnom odeljenju kovid čačanske bolnice . On je svedok trenutne situacije u zdravstvenoj ustanovi i hitne potrebe za nabavkom gore navedenih stvari jer se broj pacijenata svakodnevno uvećava. I sam je bio učesnik akcije koju je pokrenula Viber grupa Dobri Samarjanin.

Iz grupe “DOBRI SAMARJANIN” poručuju da svi koji žele da učestvuju u humanitarnom radu mogu da se jave i pridruže humanitarnoj grupaciji koju predvodi sveštenik Siniša Nikitović. Kako i dalje postoji potreba za posteljinama, skafanderima,vizrima akcija se nastavlja. Svi ljudi dobre volje mogu uplatiti novac na dinarski račun: 205-9011007607525-14. Nakon  zavrsetka akcije sve uplate biće javno  objavljene.IL-Dobri-Samarjanin- “DOBRI SAMARJANIN” ponovo u akciji (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *