U Ivanjici održano savetovanje o zdravijoj ishrani mladih (VIDEO)

Ivanjica – Institut za ekonomiju i savetovanje u ivanjičkom hotelu Park organizovao je seminar posvećen pitanjima zdrave ishrane u ustanovama obrazovanja i vaspitanja, sa posebnim osvrtom na praktičan deo u kom su učesnici imali priliku da uz stručnu pomoć spremaju uravnotežene obroke.

Seminaru su prisustvovali direktori, šefovi kuhinja, nutricionisti iz različitih delova Srbije. Nutricionista PU “Bajka” takođe je održala predavanje, a ukusne i zdrave obroke probali su i mališani iz ove ustanove. S obzirom na to da se u srpskoj ishrani najviše koristi pšenično brašno, poseban osvrt tokom savetovanja bio je na primeni drugih žitarica.

IL-Deca-sa-nutricionistima- U Ivanjici održano savetovanje o zdravijoj ishrani mladih (VIDEO)

IL-Zdravija-ishrana-IEP-1 U Ivanjici održano savetovanje o zdravijoj ishrani mladih (VIDEO) IL-Zdravija-ishrana-IEP U Ivanjici održano savetovanje o zdravijoj ishrani mladih (VIDEO)

Ubrzan način života doveo je do toga da se mnogi ljudi zbog nezdrave ishrane bore sa gojašnošću i različitim bolestima, zato je cilj ovog savetovanja da se zdrave navike u ishrani steknu od najmlađeg doba.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *