Ivanjica: Počela izgradnja terena na Jelića polju (VIDEO)

Na lokalciji Jelića polje u Ivanjici počela je izgradnja najsavremenijeg terena sa veštačkom travom koji će biti u sklopu Sportsko rekreativnog centra.

Investicija je vredna oko 300 hiljada evra i obezbedjena je preko FK ’’Javor Matis’’. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, rekao je da će teren biti namenjen  mladim ivanjičkim sportistima i u skladu sa prostorom ekipama koje dolaze na pripreme ali i da će fudbalski klub iz Ivanjice imati pravo prioriteta korišćenja ovog terena.

Prema projektu Sportsko rekreativnog centra Ivanjica, u prvoj fazi radiće se i multifinkcionalni tereni, potporni zid i parking, a prioriteti u izvođenju radova biće usklađeni sa potrebama građana.

Podsećamo prvi čovek Javor Matisa, Dragomir Lazović, rekao je nedavno na konferenciji za novinare da je bio obezbeđen novac za izgradnju novog stadiona ali lokalna samouprava nije mogla da isprati projekat sa potrebnim dozvolama.  Aktuelni predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, kaže da od avgusta kada je stupio na ovu funkciju niko nije potegao pitanje izgradnje stadiona.

IL-kopanje-zemlje- Ivanjica: Počela izgradnja terena na Jelića polju (VIDEO)

Budžetom opštine Ivanjica obezbeđeno je 18 miliona dinara za prvu fazu Sportko rekreativnog centra.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *