Ivanjica: Radovan Ćurčić sportski direktor Javora

Radovan Ćurčić novi je sportski director FK ‘’Javor Matis’’ iz Ivanjice. Ono što su navijači Javora žarko želeli konačno je ispunjeno. Posle promocije Milovana Milovića za prvog trenera kluba još jedna legenda Javora uključena je u rad Javora. Najbolji strelac svih vremena i ljubimac Ivanjičana, Radovan Ćurčić, posle dužih razgovora sa čelnicima kluba, prihvatio je da bude na čelu sportskog sektora Javor Matis-a.

-Dolaskom Radovana Ćurčića ostvarili smo veoma značajan cilj. Želimo da ovaj potez bude samo jedan korak ka ostvarenju dugoročnih planova u kojima su prevashodno sportski uspesi i rezultati Javor Matis-vidno zadovoljan rekao je predsednik kluba, Dragan Lazović.

Bogata igračka i trenerska karijera sigurno će doprineti još boljoj organizaciji ekipe a samim tim doći će i dobri rezultati. Popularni Ćure, kako ga zovu Ivanjičani, odmah po završertku igračke karijere seo je na trenersku klupu Javora. Još se pamti sezona kada je Javor pod komandom Ćurčića bez poraza osvojio prvo mesto u tadašnjoj Drugoj ligi i plasirao se u elitu.

Dobar rad Radovana Ćurčića prepoznali su i u FSS pa je prvo ustoličen za selektora mlade reprezdentacije. Na toj funkciji ostvario je neverovatan uspeh pobedom nad, do tada, nepobedivom Španijom. Nakon toga Ćurčiću je poverena i A reprezentacija ali u teškom trenutku, posle nemilih događaja u susretu Srbije i Albanije. Proveo je Ćurčić i jednu uspešnu sezonu na Tajlandu a polusezonu asistirao je Savu Miloševiću u Partizanu. Nema dileme, dolazak Radovana Ćurčića biće veliki dobitak za ekipu Javora. Izuzetno stručan i ambiciozan Ćurčić će sigurno uneti mnogo novina  u rad kluba. Ovaj potez uprave Javora izazvao je buru oduševljenja među navijačima i svi sa nestrpljenjem očekuju početak priprema i utakmice.

il-radovan-cure- Ivanjica: Radovan Ćurčić sportski direktor Javora

 

You may also like...

1 Response

  1. 18/06/2021

    […] Izvor: Infoliga […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *