Otkačene i Sava Milošević u utorak u Domu kulture Ivanjica

Pozorišna predstava „Otkačene“, rađena po tekstu Slavice Ljujić a u režiji Monike Romić, biće izvedena u Domu kulture u Ivanjici, u utorak 15. oktobra (20 časova). Radi se o komediji koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u pokušajima njenih članova da žive kao „sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što dovodi do niza komičnih situacija.

IL-Otkacene-pozoriste-300x142 Otkačene i Sava Milošević u utorak u Domu kulture Ivanjica

Prema rečima autora, „OTKAČENE” je novi domaći pozorišni komad koji govori o vremenu u kom živimo, kao i o stanju društva koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja. Komične situacije, situacije apsurda i situacije zabune povezane su sa raznim pitanjima:

Da li smo previše zagledani u sebe?

Da li su naši životi u opštoj površnosti i zbunjenosti izgubili smisao?

Da li je odnos između novih tendencija i starih vrednosti, sitnih interesa i raznih drugih zadovoljstava na najrazličitije načine, realan?

Da li je populizam plastične hirurgije doneo sreću ili ipak nesreću ljudima?

Predstava na komičan način tretira probleme sa kojima se sreću žene u poslovnom i porodičnom životu, partnerskim i prijateljskim odnosima, sa namerom da se u delu prepoznaju različite generacije.

U predstavi igraju: Monika Romić, Marko Stojanović, Slavica Ljujić, Zlatija Ivanović, Danica Radulović, Jovana Mladenović.

SPECIJALNI GOST: Savo Milošević

Cena ulaznice je 400 dinara.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *