Svečanost u slavu meda i pčelinjih proizvoda Ivanjica (VIDEO)

U centru Ivanjice danas je održana izložba meda i pčelinjih proizvoda. Okupio se veliki broj Ivanjičana a izlagali su pčelari iz čitavog regiona. Posetiocima je ponuđen najkvalitetniji med koji Srbija trenutno ima, uz to su mogli da pazare i kompletnu opremu za rad.  Samu svečanost ulepšao je nastup folklornog ansambla Doma kulture i pevačkih grupa  Bele rade i Prilički kiseljak. Izložbu pčelinjih proizvoda otvorio je predsednika društva pčelara iz Ivanjice, Mirko Pantović. Prisutne je u ime lokalne samouprave, koja je podržala ovu manifestaciju, pozdravio predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

Po rečima izlagača, danas je na prvom mestu ponuđen kvalitetan proizvod bilo da je reč o medu ili ostalim pčelinjim proizvodima. Na koji način kupci mogu prepoznati prirodan, kvalitetan med za Infoligu je objasnila dugogodišnji proizvođač, Ljiljana Kusturić.IL-pcelari-sajam-ivanjica-2018 Svečanost u slavu meda i pčelinjih proizvoda Ivanjica (VIDEO)

Organizatori današnje izložbe meda i pčelinjih proizvoda zadovoljni su posetom i najavljuju za sledeću godinu još raznovrsniju ponudu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *