Nožem nasrnuo na ženu i sina

Kako InfoLiga nezvanično saznaje jutros je u Zablaću kod Čačka došlo do porodične tragedije u kojoj je tridesetogodišnja D.K. zadobila teške telesne povrede, dok je njen jedanaestogodišnji sin N.K. zadobio lakše telesne povrede.

Na njih je nasrnuo R.K.(44), suprug povređene i otac  deteta. Prema našim nezvaničnim saznanjima D.K. operišu u čačanskoj bolnici, dok se na dečijem odeljenju ove zdravstvene ustanove ukazuje pomoć njenom sinu.

  • Sve se odigrali jutros u porodičnoj kući gde je živela moja sestra sa njihovo četvoro dece, on je došao i napao ih nožem. Koliko sam upoznat sestru je izboo u predelu stomaka a sina posekao po rukama dok je pokušavao da brani majku. Znao sam da će do ovoga doći jer mu nije prvi put da vrši porodično nasilje. – rekao je za InfoLigu brat povređe P.V.

Četdresetčetvorogodišnji R.K. ,kako saznajemo , imao je zabranu prilaska ovoj pordici jer je pre nepunih mesec dana bio prijavljen za pokušaj nasilja , tačnije kako tvrdi naš sagovornik, pokušao je da zapali kuću.

IL-horror-noz Nožem nasrnuo na ženu i sina

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *