Moravički radikali počinju sa redovnim nedeljnim konferencijama za medije

Moravički okružni odbor Srpske radikalne stranke obaveštava javnost da će, počevši od danas, svake nedelje držati redovne konferencije za medije, na kojima će se prisutnim novinarima obraćati predsednici opštinskih odbora i stranački funkcioneri iz Čačka, Ivanjice, Gornjeg Milanovca i Lučana.

-Posebno želimo da se osvrnemo na rezultate izbora i naše aktivnosti u narednom periodu. Nakon održanih republičkih izbora čiji smo legitimitet javno i zakonski osporili i lokalnih, koji su održani u tri opštine u našem okrugu, imamo nameru da ostanemo dosledni našem programu i ideologiji i da se svim raspoloživim snagama borimo za interese građana. U opštinama Čačak i Gornji Milanovac, nažalost, nismo deo lokalnog parlamenta, ali ćemo pomno pratiti sve poteze vladajuće većine i ovim putem pozivamo sve građane koji imaju problema komunalne i infrastrukturne prirode da nam se obrate, kako bismo ih mi blagovremeno izneli u javnost i apelovali na vladajuće strukture da se oni reše. Posebno ćemo se fokusirati na analizu trošenja novca iz opštinskih budžeta, na rad javnih i javno-komunalnih preduzeća i probleme lokalne prirode. – istakao je Dane Aničić, predsednik Moravičkog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

-Moramo naglasiti da smo cenzus prešli u Ivanjici i da ćemo biti ne samo deo lokalnog parlamenta, već i opštinske vlasti. Namera nam je da radimo pošteno, radikalski i domaćinski, na korist svih građana Ivanjice. Posebno ćemo se pozabaviti lokalnom problematikom i dugogodišnjim problemima naših sugrađana.- istakao je Aničić.

IL-Dane-Anicic-prvi-covek-radikala-u-moravickom-okrugu- Moravički radikali počinju sa redovnim nedeljnim konferencijama za medije

Srpska radikalna stranka ovim putem obaveštava javnost da će se konferencije za medije naših opštinskih odbora u Moravičkom okružnom odboru održavati svake nedelje, a da je naredna planirana za 16. oktobar, u Gornjem Milanovcu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *