Gorštaci za Prvi maj okupirali brda Ivanjice – adrenalin i humanost obeležili ”off road” karavan (VIDEO)

U Ivanjici  je za Prvi maj održan humanitarni ’’off road“ karavan. Tačan broj učesnika nije poznat jer su se terenska vozila, u skladu sa poštovanjem svih epidemioloških mera, selektivno priključivala kilometarskoj koloni. Vozilo se brdovitim područjima ivanjičke opštine a ljubitelji ovog adrenalinskog sporta uživali su u svakom kilometru puta i prelepoj prirodi kojom ovo područje obiluje.

Ivanjički novoformirani klub ’’Gorštak’’ organizovao je druženje humanitarnog karaktera, a prikupljen novac biće uplaćen sugrađanki Tanji Lišanin za kupovinu ortopetskog pomagala. Ljubitelji adrenalinske vožnje stigli sa svih strana, osim Ivanjičana na stazi su se našili Ariljci, Valjevci, Čačani, Novosađani, Beograđani, Sjeničani a neki su na ivanjički ’’off road’’ stigli direktno iz Nemačke.

IL-1-off-road-2 Gorštaci za Prvi maj okupirali brda Ivanjice - adrenalin i humanost obeležili ''off road'' karavan (VIDEO)

Vozile su se dve staze, turist i soft. Domaćin se potrudio da svako mesto bude vidno obeleženo a put besprekorno trasiran.

IL-1-off-road- Gorštaci za Prvi maj okupirali brda Ivanjice - adrenalin i humanost obeležili ''off road'' karavan (VIDEO)

Učesnici ’’off road“ karavana poneli su iz Ivanjice prijatne utiske jer osim dobre staze koja se kretala put Mucine vode  i Venca do jezera u Vučkovici i nešto dalje za hrabrije vozače, mogli su da uživaju u fenomenalnoj prirodi kojom ivanjički kraj obiluje.  Adrenalin i dobra atmosfera obeležili su današnje druženje

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *