Atletičarke ivanjičkog ”Javora” spremne za nastupajuća prvenstva

Atletičarke Javora nalaze se na dvonedeljnim pripremama na Zlatiboru. Uz podršku lokalne samouprave Ivanjica i Sportskog saveza,  atletičarkama  koje su kategorisane od strane Srpskog Atletskog Saveza kao i onima koje su osvojile medalje na državnim prvenstvima u 2020. godini, omogućeno je da kvalitetno odrade pripreme za nastupajuća prvenstva.

IL-Javor-atletika-2 Atletičarke ivanjičkog ''Javora'' spremne za nastupajuća prvenstva

Pod stručnim nadzorom trenera Dušana Orestijevića treninzi se odvijaju na dve lokacije, terenima Zlatibora i atletskoj stazi gradskog stadiona u Užicu.

– U narednom periodu atletičarke Javora očekuju vrlo bitna takmičenja, državna prvenstva za Seniore/ke,Juniore/ke, i Pionire/ke pa su ove pripreme organizovane u pravo vreme. Odlično radimo i sa optimizmom očekujemo da na predstojećim državnim prvenstvima u više kategorija postignemo dobre rezultate. Kada pričam o dobrim rezultatima mislim na medalje, prošle godine smo osvojili 5 medalja, nadam se da ove sezone možemo još bolje. Pripreme smo organizovali zahvaljujuci opštini Ivanjica koja nas podržava kroz godišnji program rada i Sportskom savezu Ivanjice koji je podržao naše kategorisane atletičarke. Smatram da smo ovu podršku i zaslužili jer smo na godišnjem izboru najboljih sportista i sportskih kolektiva opštine Ivanjica bili jedan od klubova sa najviše dobijenih priznanja od strane Sportskog saveza Ivanjice. Pored toga sa ponosom ističem da smo klub jedinog Olimpijca u istoriji sporta naše opštine. – rekao je trener Atletskog kluba Javor, Dušan Orestijević.

atletika-dva Atletičarke ivanjičkog ''Javora'' spremne za nastupajuća prvenstva

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *