JKP Ivanjica organizuje akciju besplatnog sakupljanja kabastog otpada

JKP Ivanjica obaveštava građane da će se akcija besplatnog sakupljanja kabastog otpada iz domaćinstava biti organizovana 27.3.2024. godine. Sakupljanje će se vršiti u periodu od 10 do 14 časova, nakon prethodno dogovorenog termina sa preduzećem. U tom periodu građani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe javnog komunalnog preduzeća ukloniti.

Takođe, građani koji imaju mogućnost sopstvenog prevoza, kabasti otpad mogu lično dovesti uz prethodno dogovoren termin na dežurni broj telefona:  065/88 40 444.

IL-kabasti-otpad- JKP Ivanjica organizuje akciju besplatnog sakupljanja kabastog otpada

Kabasti otpad je sav otpad koji je zabranjeno bacati u kontejner ili pored kontejnera, a pod tim se podrazumeva stari nameštaj, stari uređaji, stolarija, tepisi. JKP Ivanjica napominje da građevinski otpad poput šuta ne spada u kabasti otpad.

Takođe iz komunalnog apeluju na građane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi nagomilavao na javnom površinama i drugim delovima grada.  Sve informacije kao i prijave vezane za akciju sakupljanja kabastog otpada građani mogu dobiti na telefon: 065/92 73 100.

il-jkp1 JKP Ivanjica organizuje akciju besplatnog sakupljanja kabastog otpada

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *