Ivanjica TOP destinacija – U seoskom turizmu se traži krevet više (VIDEO)

Ivanjica ima dugogodišnju tradiciju u bavljenju seoskim turizmom za koji su poslednjih godina veoma zainteresovani gosti iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Kragujevca, Čačka, Užica i ostalih većih gradova Srbije. U potrazi za prirodnim lepotama, čistim vazduhom i zdravom hranom turisti svoj kutak za odmor pronalaze u selima ivanjičke opštine gde su vlasnici turističkih objekata svoju ponudu obogatili mnogobrojnim zanimljivim sadržajima.

Pansion ‘’Obradović’’ u Katićima ima tri decenije dugu tradiciju u bavljenju seoskim turizmom. Osim kvalitetnog, kategorisanog smeštaja u apartmanima i sobama  gostima je na raspolaganju bazen, teretana, igralište za decu, biblioteka…  Takođe je u blizini ovog pansiona i planina Mučanj koja posetiocima pruža veličanstven pogled na okolinu. Obradovići su svojim gostima obezbedili obilazak ove planine u specijalnom voziću koji pruža jedinstven doživljaj u beskraju prirodnih lepota. Tu je i brod sa kojim će uskoro ljubitelji plovidbe moći da uživaju na jezeru – Kokin Brod.

Sara Mandić iz Beograda prvi put je u Katićima kod Ivanjice i ne krije oduševljenje gostoprimstvom i prirodnim čarolijama.

Turistička organizacija Ivanjice intezivno radi na promociji potencijala ivanjičke opštine kaže v.d. direktor, Janko Grbić.IL-Seoski-turizam-Ivanjica- Ivanjica TOP destinacija - U seoskom turizmu se traži krevet više (VIDEO)

S obzirom na aktuelnu situaciju u zemlji ove godine domaći tursti mahom su birali destinacije za odmor u Srbiji pa su gotovo svi kapaciteti u ivanjičkoj opštini popunjeni. Ali za ljubitelje odmora u prirodi, uvek se nađe krevet više.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *