Komšije i prijatelji pomažu braći Madžarević

Prva pomoć za porodicu Madžarević koji su se nakon trinaest godina provedenih u hraniteljskoj porodici vratili u Ivanjicu i obnavljaju dedovinu već je stigla. Naime, komšije iz naselja Krtinice nadomak Ivanjice, podstaknuti životnom pričom ovih mladih momaka ujedinili su se i odlučili da im za početak pomognu finansijki u skladu sa svojim mogućnostima.

„Ganut pričom koju sam juče video na vašem portalu odlučio sam da reagujem i pozovem sve poznanike da se uključimo u akciju kako bi ovi mladi momci što pre stali na svoje noge. Skupili smo ukupno 194 120 dinara i posebno bih se zahvalio porodici Aranđela Ćurčića, Mila Perišića i Draga Bukumirovića, svim zanatskim i trgovinskim  radnjama, kao i vozačima kamiona iz Ivanjice. Želeo sam da sve bude javno jer se nadam da ćemo podstaći i druge Ivanjičane da se svi ujedinimo za ovu mladu porodicu koju svetla budućnost tek čeka.“- rekao je za Infoligu pokretač akcije Darko Gromović iz Ivanjice.

IL-Madzarevici-Mile-i-Mikajlo- Komšije i prijatelji pomažu braći Madžarević

Podsećamo da Mile i Mikajlo imaju sedamnaestogodišnju sestru Milicu, sa kojom su već trinaest godina u hraniteljskog porodici. Nakon što je Mikajlo napunio osamnaest godina odlučili su da se vrate u kuću preminulog dede Svetozara i u budućnosti tu osnuju dom. Pomoć svih sugrađana im je preko potrebna, a meštani ovog dela Ivanjice pokazali su da je pravi komšija zlata vredan.

il-kuca Komšije i prijatelji pomažu braći Madžarević

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *