Utakmica u Lučanima prekretnica za Javor Matis (VIDEO)

Iako je prvobitno najavljena za 20 časova, utakmica između Javor Matisa i lučanske Mladosti igraće se sat ranije (19h). Izabranike Srđana Vasiljevića očekuje težak posao obzirom da igraju sa kvalitetnim protivnikom, na gostujućem terenu u trenutku kada je svaki bod neophodan.

  • Pokušaćemo sa igračima koji su u ovom trenutku na raspolaganju da sprovedemo timsku igru na što višem nivou i dođemo do nekog pozitivnog rezultata. Lučanici su nam prekretnica kada je u pitanju samopouzdanje i dalji nastavak takmičenja i shodno tome trudićemo se da važnost ovog meča oslikamo igrom na terenu. -rekao je Vasiljević.

Zgusnut raspored ne ide na ruku fudbalerima ali u tome se ne sme tražiti alibi, smatra Borislav Terzić, standardni prvotimac Javor Matisa.

  • Svesni smo kakva je situacija kada je reč o našoj poziciji na tabeli, ali mi moramo dati maksimum da se taj redosled promeni . Očekuje nas izetno teška utakmica, naš cilj je da odigramo što bolje kako bismo ostvarili dobar rezultat .Nadam se da ćemo u utakmicama sa ekipama iz Lučana i Zemuna, osvojiti ako ne svih šest, onda bar četiri boda.-zaključio je Terzić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *