“Javor” ispratio Raška u zasluženu penziju (VIDEO)

Ivanjica – Nakon  pedesetogodišnjeg rada u sportskom novinarstvu, Raško Nešovanović iz Ivanjice odlučio je da novinarsko pero prepusti mlađima. Tokom svoje bogate karijere Raško je samo o fudbalskom klubu Javor napisao preko hiljadu tekstova, pa je danas rukovodstvo kluba priredilo simboličan koktel kojim se oprostilo od ovog autentičnog sportskog novinara.

 

IL-Ispracaj-Raska-Nesovanovica-u-penziju--1024x665 "Javor" ispratio Raška u zasluženu penziju (VIDEO)

 

Ovom prilikom trener FK „Javora“ , Radovan Ćurčić,  Nešovanoviću je poklonio loptu sa potpisima fudbalera, a njegov kolega Milovan Milović dres fudbalskog kluba. Za uspomenu Raško je dobio i monografiju posvećenu stogodišnjici kluba pod nazivom „Oj Javore, Javore“ koju mu je uručio Tomislav Savić, tehnički direktor.

IL-Radovan-Curic-i-Rasko-Nesovanovic-naslovna- "Javor" ispratio Raška u zasluženu penziju (VIDEO) IL-Radovan-Nesovanovic-i-Milovan-Milovic- "Javor" ispratio Raška u zasluženu penziju (VIDEO) IL-Rasko-Nesovanovic-i-Tomislav-Savic- "Javor" ispratio Raška u zasluženu penziju (VIDEO)

Tokom pedesetogodišnje karijere Raško je pisao za Užičke vesti , Čačanski glas, Ekspres politiku, Novosti, Sport, Sportski žurnal, Tempo, a sportske događaje komentarisao je i za ivanjički radio i televiziju. U sportskom novinarstvu upamćen je kao dovitljiv komentator, profesinalnog i elokventnog pera.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *