FTN u Čačku održava besplatnu pripremnu nastavu za upis (VIDEO)

Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku se od 3. februara 2024.godine, svake subote od 10 časova održava BESPLATNA pripremna nastava za upis na fakultet.

Maturanti se mogu prijaviti preko sajta fakulteta, linkom za pripremnu nastavu: http://www.ftn.kg.ac.rs/pripremna. Predavanja mogu pratiti uživo u prostorijama fakulteta ili online.

Učenici se mogu opredeliti da spremaju za upis na fakultet sledeće predmete: matematiku, fiziku, informatiku, osnove elektrotehnike, organizaciju, ili test znanja. Takođe, tokom trajanja pripremne nastave, u mogućnosti su da promene predmet koji žele da prate ukoliko procene da im to više odgovara. Polovinom juna ce se održati BESPLATAN probni prijemni ispit gde maturanti mogu da provere svoje znanje.

IL-Fakultet-tehnickih-nauka- FTN u Čačku održava besplatnu pripremnu nastavu za upis (VIDEO)

Fakultet tehničkih nauka u Čačku nudi širok spektar programa koji mogu ispuniti sve vaše ambicije. Saznajte više na našem sajtu:
http://www.ftn.kg.ac.rs/. Sve detaljnije informacije se nalaze na sajtu FTN, pa pozivamo buduće studente da se informišu na taj način o svim detaljima koji ih interesuju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *