Doček srpske Nove godine u centru Ivanjice

Opština Ivanjica i Dom kulture organizuju doček srpske Nove godine u centru grada. Ivanjičane i posetioce će zabavljati DJ Obrad i naš dragi Ivanjičanin Vladimir Vještić Vlaad kroz note obojene nestvarnom emocijom.

Zabava počinje u 22 časa uz obezbeđeno tradicionalno posluženje.

IL-vladimir-vjestic-vlaad Doček srpske Nove godine u centru Ivanjice

You may also like...

1 Response

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Gde su nam deca i zašto ih zaboravljamo?
    Prolaze polako zimski praznici od Nove godine preko Božića pa do Svetog Save.
    Sve je divno i veselo, ali ima jedno ali, zašto se niko ne seti one naše dece koja više ne žive ovde a ovih dana su upravo prispeli u svoj radni grad.
    Od takvih rasutih po belom svetu pametne vlasti i lokalni političari dobijaju finasijsku pomoći, inovacije neprocenjive vrednosti. Lep primer je Severna Makedonija.
    Prvi zadatak naših lokalnih političara bio bi da brižljivo sakupe informacije i osmisle evidenciju svih ljudi koji žive vani. Zatim da im ipute poriku dobre namere i ponudu o saradnji pa ko pristane na kontakt takvima redovno čestitati napredovanje u poslu, sklapanje braka, rođenje dece, rođendane, krsnu slavu, požele im dobrodošlicu kad dolaze na odmor u Srbiju da svrate u prostorije janih ustanova na srdačan razgovor.
    Pa kad više njih dođe u rodno mesto opštinski službenici ih pozovi na jenodnevno druženje i međusobnu razmenu životnih iskustava.
    To bi bio jedan koristan i obostrano dobar gest i za nas i za njih.
    Savremena e-tehnologija to omogućava takoreći bez troškova, a efekat – sigurni dokaz da su nam važni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *