Većnici u Ivanjici podržali otvaranje dodatne vaspitne grupe u Međurečju (VIDEO)

Na današnjem Opštinskom veću u Ivanjici pored izveštaja o stepenu uslkađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti JKP ’’Duboko’’, JKP ’’Skrapež vode’’ i JKP Ivanjica razmatrana je i odluka o dopuni cenovnika komunalnih usluga upravljanja grobljem.

Po zahtevu Predškolske ustanove ’’Bajka’’ zeleno svetlo dobio je predlog otvaranja dodatne vaspitne grupe u Međurečju.

IL-Opsitnsko-vece-Ivanjica- Većnici u Ivanjici podržali otvaranje dodatne vaspitne grupe u Međurečju (VIDEO)

Većnici su usvojili predlog pomoći KMF ’’Više od igre’’ u vrednosti od 120 000 dinara zbog dodatnih troškova usled plasmana u viši rang takmičenja.

You may also like...

1 Response

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    IGI brine i obaveza opštinskog veća Ivanjica, zašto ne stavlja na drevni red pitanje osnivanje kluba panzionera u Ivanjici, jer to je jedina opština u Srbiji koja nema klub penzionera.
    Penzioneri su se žalili direktno vučićevoj kancelariji koja je obećala da će za 60 dana ili do izbora taj urgentan problem rešiti i to pitanje hitno staviti na dnevni red opštinskog veća. Obećano je lično od Vučićeve kamcelarije da će penzioneri prvi put u istoriji ovog gradića dobiti svoj miran kutak gde mogi da provedu svoje slobodno vreme u trećaj i sumornoj dobi života.
    Igi ponovo apeluje da se ovaj problem pod hitno stavi na dnevno red veća jer penzioneri će lično tražiti sastanak sa Vučićem u roku pd par nedelja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *