Tijanina lavovska borba za potomstvo: ”Sestra mi je donirala matericu, potrebno mi je još 30 000 evra da postanem majka” (VIDEO)

Ivanjica/Arilje/Užice  – Nakon dugogodišnji zdravstvenih problema Tijani Aničić iz Užica odstranjena je materica ali njena želja da se ostvari kao majka bila je jača od zakona prirode. Odlučila se za transplataciju materice u čemu dobila maksimalnu podršku doktora Miloša Milenkovića koji je ohrabrio rečima da je odličan kandidat za to.

Da bi ostvarila životnu želju Tijani je potrebno  50 000 evra za transplataciju ali  prvi korak bio je naći odgovarajućeg donora, a onda se njena sestra Milica, bez razmišljana, odlučila na taj korak.

Tijanine drugarice pokrenule su niz humanitarnih akcija u Užicu i do sada je prikupljeno 20 000 evra. Neophodno je još 30 000 kako bi Tijana dobila novu matericu i šansu da postane majka.

IL-Tijana-Anicic-Ue Tijanina lavovska borba za potomstvo: ''Sestra mi je donirala matericu, potrebno mi je još 30 000 evra da postanem majka'' (VIDEO)

Transplatacija će se obaviti u Crnoj Gori, 8. Marta, na Dan žena. Svi su uz Tijanu, a za sada jedina javna ličnost koja je na svom instragram nalogu podržala lavovsku Tijaninu borbu za potomostvo je Svetlana Ceca Raznatović.

Račun na koji možete uplatiti donaciju je:

200-131732783-43 (Poštanska štedionica)

You may also like...

1 Response

  1. 20/10/2023

    […] Nakon dugogodišnji zdravstvenih problema Tijani Aničić iz Užica odstranjena je materica ali njena želja da se ostvari kao majka bila je jača od zakona prirode. Odlučila se za transplataciju materice u čemu dobila maksimalnu podršku doktora Miloša Milenkovića koji je ohrabrio rečima da je odličan kandidat za to, prenosi Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *