Besplatan kurs engleskog jezika

Na konkursu u oblastima omladinskog sektora koje je raspisalo Ministarstvo turizma i omladine RS za jedinice lokalne samouprave Kancelariji za mlade opštine Ivanjica, Opštini Ivanjica odobren je projekat pod nazivom „Primena Programa Centra za razvoj inovacija u zapošljavanju i tehnološkom preduzetnišvu“. Projekat,  kao što je pomenuto finansira Ministarstvo turizma i omladine RS, a sufinansira Opština Ivanjica.

engleski-zastava Besplatan kurs engleskog jezika

Cilj projekta je realizacija Programa „Centra za ravoj inovacija i tehnološkog preduzetništva“ koji funkcioniše u okviru Kluba za mlade opštine Ivanjica kroz izradu i primenu svih definisanih aktivnosti radi unapređenja zapošljivosti, zaposlenosti i preduzetništva kod mladih.

U okviru pomenutog pojekta planirana je i realizacija „Kursa engleskog jezika – početni nivo“.

Na kurs se mogu prijaviti svi mladi od 15 do 30 godina. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni polaznici koji se prvi prijave. Pomenuti kurs je BESPLATAN.

Prijave za kurseve se mogu slati na mejl adresu [email protected], putem fejsbuk stranice Mladi Ivanjice – Kancelarije za mlade, instagram naloga kzm_ivanjica ili na brojeve telefona 0648899486 i 0644192407.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *