Mahrina održala uspešan humanitarni koncert u Ivanjici (VIDEO)

Popularna mlada pevačka zvezda Marina Cvetković Mahrina sinoć je u centru Ivanjice održala humanitarni koncert za pomoć našem sugrađaninu Marku Markoviću koji boluje od Hočkinovog limfoma. Ivanjičani su i ovog puta iskazali humanost i prikupili određenu sumu novca koja će biti od velikog značaja Marku za nastavak lečenja.

Mahrina je sinoć prvi put nastupala u svom gradu a prepun trg mladih obožavalaca potvrdio je da je ova zvezda u punom usponu. Uspešna Ivanjičanka sprema nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana, a svojom fanovima poručuje da je u životu najvažnije verovati i boriti se za sopstveni cilj.

IL-Mahrina-u-Ivanjici-pomoc-Marku-Markovicu- Mahrina održala uspešan humanitarni koncert u Ivanjici (VIDEO) IL-Marina-Cvetkovic-Mahrina- Mahrina održala uspešan humanitarni koncert u Ivanjici (VIDEO)

U nastavku večeri publiku je u svom rodnom gradu zabvljao Vladimir Vještić Vlaad, takođe veoma zapaženo ime na muzičkoj sceni.

Podsećamo sve ljude dobre volje da petnaest godina traje svakodnevna borba Marka Markovića za život ali i strepnja hoće li će imati novca da plati novu terapiju pa ne smemo zaboraviti da mu je naša pomoć u svakom trenutku dragocena.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *