Zasedalo Opštinsko veće u Ivanjici (VIDEO)

Na današnjem Opštinskom veću razmatran je predlog Odluke o pristupanju izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za SKI Centar „Golija“ na teritoriji  opštine Ivanjica kao i  izradi strateške procene uticaja Plana detaljne regulacije „Rekonstrukcija i izgradnja dela državnog puta, deonica Dubac-Luke’’, na životnu sredinu. Većnici su dali zeleno svetlo odluci o raspodeli finansijskih sredstava za nabavku školskih knjiga deci romske nacionalnosti u opštini Ivanjica.

Usvojen je  predlog Odluke o raspisivanju javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na tertitoriji opštine Ivanjica u 2023.godini.

il-opstina-Ivanjcia Zasedalo Opštinsko veće u Ivanjici (VIDEO)

Veće je dalo saglasnost i na predlog o izmenama i dopunama Odluke o regulisanju saobraćaja na teritoriji opštine Ivanjica kao i predlog Upravnog odbora biblioteke ’’Svetislav Vulović’’ da se za direktora imenuje diplomirani inženjer šumarstva i bibliotekar, Emilija Peruničić, o čemu će končani stav dati odbornici na Skupštini zakazanoj za 22. septembar.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *