Ime Raška Vujovića iz Ivanjice upisano na ”Zid besmrtnih”

Raško Vujović, član SK”MY GYM” Ivanjica uspešno je završio triatlon trku na petom Blacklake Xtreme triathlon Montenegro. Trka se sastojala od  plivanja 3,8 kilometara, vožnje bicikla 182 kilometara i trčanja 42 kilometara  (elevacija 3 200 metara).

Raško Vujović završio je trku za 17,31 čas (trka je počela u 4.30 Raško je završio u 22.01 čas).

IL-Rasko-Vujovic-tri Ime Raška Vujovića iz Ivanjice upisano na ''Zid besmrtnih''

Ovaj sportski događaj održan je 9. septembra 2023. godine na Žabljaku u Crnoj Gori.  Plivalo se u Crnom jezeru, dok je vožnja biciklom i trčanje održano na  Durmitoru.

Učestvovalo je 50 sportista iz 31 države,  44 takmičara su završila trku, 6 je odustalo.

IL-Rasko-Vujovic-dva Ime Raška Vujovića iz Ivanjice upisano na ''Zid besmrtnih''

Inače, ovo takmičenje je kvalifikacionog karaktera za Svetsko prvenstvo u ekstremnom triatlonu koje će se održati u Norveškoj.

Ovim podvigom Raško Vujović ulazi u istoriju ivanjičkog sporta kao prvi Ivanjičanin koji je to uspeo ali završetkom ovog ispita psiho-fizičke izdržljivosti našao se i na “Zidu besmrtnih” u čast svih ljudi iz celog sveta koji su uspeli da završe ovu trku.

IL-Rasko-Vujovic-cetiri Ime Raška Vujovića iz Ivanjice upisano na ''Zid besmrtnih''

You may also like...

1 Response

  1. 11/09/2023

    […] Raško Vujović, član SK “MY GYM” Ivanjica uspešno je završio triatlon trku na petom Blacklake Xtreme triathlon Montenegro. Trka se sastojala od plivanja 3,8 kilometara, vožnje bicikla 182 kilometara i trčanja 42 kilometara (elevacija 3 200 metara), piše Info liga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *