U prisustvu ministra Martinovića otvorena Sportska hala u Lučanima (VIDEO)

Srednjoškolci iz Lučana  dobili su novu Sportsku halu na koju su čekali osamnaest godina. Izgradnja je započeta 2006. godine nakon čega je usledio niz neuspelih pokušaja da se dovrši i privede nameni. Konačno, u poslednjih par godina uz značajnu i istrajnu finansijsku pomoć Vlade Republike Srbije i njenih nadležnih ministarstava, kao i značajnih izdvajanja iz budžeta opštine Lučani, sportska hala je završena i danas je svečano otvorena u prisustvu ministra Državne uprave i lokalne samouprave, Aleksandra Martinovića.

Predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović, istakao je da hala ispunjava sve uslove ne samo za sportske aktivnosti učenika već i za sportske klubove i održavanje sportskih takmičenja na državnom i regionalnom nivou.

il-deca- U prisustvu ministra Martinovića otvorena Sportska hala u Lučanima (VIDEO)

O značaju sportske infrastrukture u manjim mestima koja su iznedriila velika imena srpskog sporta govorio je i Željko Tsnasković, proslavljeni odbojkaški as, inače rođen u Lučanima.

il-ministar- U prisustvu ministra Martinovića otvorena Sportska hala u Lučanima (VIDEO)

Predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolovi,ć najvio je i parterno uređenje dela oko hale, čime će biti obezbeđeno 250 parking mesta sa svim pratećim elementima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *