Zasedalo sedamdeset drugo Opštinsko veće u Ivanjici (VIDEO)

Na današnjoj sednici Opštinskog veća Ivanjica razmatran je dnevni red od trinaest tačaka među kojima su bili i predlozi Odluke o završnom računu opštine Ivanjica za 2022. godinu, Odluke o usvajanju Etičkog kodeksa funcionera Lokalne samouprave i razmatranje izveštaja o radu Ustanove Centra za socijalni rad Ivanjica za 2022. Godinu, kao i predlog Upravnog odbora Centra za socijalni rad za imenovanje direktora ove ustanove. Većnici su usvojili rang listu za dodelu subvencija shodno merama podrške za poljoprivrednu proizvodnju u ovoj godini.

Zamenik predsednika opštine Ivanjica, Nenad Glavinić, istakao je da je sa lepim vremenom započeta i intenzivnija sanacija puteva koji su oštećene u prethodnim vremenskim neprilikama.

il-vece Zasedalo sedamdeset drugo Opštinsko veće u Ivanjici (VIDEO)

Tokom sedamdeset druge sednice Opštinskog veća razmatran je i izveštaj o poslovanju JKP „Skrapež vode“, operativni plan odbrane od poplava na vodama drugog reda za 2023. godinu, kao i predlog pravilnika o izmenama organizacije i sistematizacije radnih mesta u opštinskoj upravi i opštinskom Prvobranilaštvu opštine Ivanjica.

il-vece1 Zasedalo sedamdeset drugo Opštinsko veće u Ivanjici (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *