Nagrađeni najbolji u Opštinskoj ligi malog fudbala Ivanjica (VIDEO)

U prostorijama FK Javor sinoć su  dodeljene nagrade najboljim klubovima Opštinske lige malog fudbala u Ivanjici. Takmičenje je prekinuto posle 16. kola usled pandemije COVID 19 a dotadašnji rezultati dali su konačnu tabelu prema kojoj se na trećoj poziciji našao klub ‘’Golija’’, druga je ekipa ‘’Boreks’’ dok je ukupni pobednik lige klub malog fudbala ‘’Putevi’’.

Sve tri ekipe nagrađene su peharima a  pobednici su na poklon dobili i ‘’šampionske majice’’.IL-Opstinska-futsal-liga-Putevi- Nagrađeni najbolji u Opštinskoj ligi malog fudbala Ivanjica (VIDEO)

Najbolji igrač lige je Vojkan Zlatić dok je za najboljeg golmana proglašen Aleksandar Đurašević, obojica iz ekipe Putevi.  Osim pehara najboljem igraču poklonjene su  patike dok je golman na dar dobio rukavice.IL-futsal-golman- Nagrađeni najbolji u Opštinskoj ligi malog fudbala Ivanjica (VIDEO)

Predsednik Fudbalskog saveza opštine Ivanjica, Tomislav Savić , rekao je da se u narednim danima očekuje dogovor oko datuma početka takmičenja nakon čega će slediti i izvlačenje parova.

Opštinska liga malog fudbala u Ivanjici do sada je brojila deset ekipa.

IL-Tabela-malog-fudbala Nagrađeni najbolji u Opštinskoj ligi malog fudbala Ivanjica (VIDEO)IL-futsal-najbolji-strelac- Nagrađeni najbolji u Opštinskoj ligi malog fudbala Ivanjica (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *