Umesto kancelarije izabrao prirodu-Radomir iz Ivanjice svoj poziv ne bi menjao ni za šta (VIDEO)

Iako se Veterinarski fakultet svrstava u jedan od najtežih, a i poziv veterinara pogotovo u seoskim područjima sa sobom nosi velike izazove, Radomir Savić nakon završenog fakulteta nije imao nedoumica vezanih za povratak u svoju rodnu Ivanjicu. On sada obilazi preko 500km ivanjičke teritorije i vodi računa o mnogim  stadima ovaca, konjima, kravama i drugoj manjoj stoci. Kako kaže ponekad je potrebno mnogo  napora da bi izlečio neku životinju, pogotovo kada su u pitanju zimski uslovi i nepristupačni tereni.

I pored toga što posao veterinara zahteva beskrajnu ljubav prema životinjama, ali i veliki trud, Radomir kaže da svoj teren ne bi menjao ni za jednu kancelariju.

IL-naslovna-Radomir-Savic-veterinar- Umesto kancelarije izabrao prirodu-Radomir iz Ivanjice svoj poziv ne bi menjao ni za šta (VIDEO)

Po rečima ovog mladog veterinara životinje znaju njegovu brigu i da prepoznaju, pa se neretko desi da mu obilaskom nekog domaćinstva same prilaze.

IL-RS-VET Umesto kancelarije izabrao prirodu-Radomir iz Ivanjice svoj poziv ne bi menjao ni za šta (VIDEO)

S obzirom na to da je ivanjički kraj poznat po poljoprivrednim gazdinstvima koja se između ostalog bave i stočarstvom jedan mlad i perspektivan veteriran poput Radomira preko je potreban.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *