”Ovo je prevršilo svaku meru” – automobili parkirani na sve strane, roditelji uplašeni za bezbednost dece

Današnja slika gradskog parka u Ivanjici veoma je zabrinjavajuća jer zbog nemara i bahatosti pojedinaca ozbiljno je ugrožena bezbednost dece. Naime na desetine parkiranih automobila na prilaznim stazama dečijem igralištu kao da nije bilo dovoljno bahato, pa su ostali odlučili da svoja vozila parkiraju duž zelenih površina, pored ljuljaški, klackalica, klupa.

Roditelji koji su svoje mališane izveli u park, mesto namenjeno deci, bili su šokirani prizorom ali i ozbiljno uplašeni za bezbednost dece.

IL-Parking-Park-Ivanjica-1 ''Ovo je prevršilo svaku meru'' - automobili parkirani na sve strane, roditelji uplašeni za bezbednost dece IL-Parking-Park-Ivanjica ''Ovo je prevršilo svaku meru'' - automobili parkirani na sve strane, roditelji uplašeni za bezbednost dece

-Ovo je prevršilo svaku meru. I ranije su se parkirali na zelenim površinama oko hotela, što je takođe van svake pameti, ali sada su bukvalno prešli sve granice ljudskosti i normalnosti. Pa tu su mala deca, hoće da se igraju, nemaju gde, a i na svaki zvuk skačemo da neko ne krene u rikverc, udari dete, ma strašno.  Čitav dan slušam raspravu da li zemljište pripada nekom privatnom licu, ili je u stečaju. Čije god da je, mesto za parking nije. Posebno ne na dečijem igralištu….-kaže Aleksandra koja od parkiranih automobila nije mogla da prođe sa detetom u kolicima.

Dnašnji prizor iz ivanjičkog parka je na prvom mestu, ljudski poražavajući.

IL-Parking-Park-Ivanjica-2 ''Ovo je prevršilo svaku meru'' - automobili parkirani na sve strane, roditelji uplašeni za bezbednost dece

You may also like...

9 Responses

  1. miile kaže:

    ….eeee, kad kondura nagazi asfalt

  2. Roditelj kaže:

    Strasno sta smo docekali.I ne cudi me sto vandali konstantno unistavaju deciji prostor za igru kad u nasoj opstini mogu i kola da se uteraju na povrsine namenjene za decu. Gde su sad te kamere sto su postavljene i lica zaduzena za ocuvanje parka???!

  3. Ja kaže:

    ispravite me ako nisam u pravu, ali park je još za vreme Lala uknjižen na hotel, tako da je svojina hotela i možemo mi da se ljutimo koliko hoćemo, oni odlučuju o rampi i gde će ko da se parkira

  4. Mama i baka kaže:

    Može li se postaviti rampa za ulazak u park i zabrana parkiranja bahatih vozaca u parku??Nemozemo decu izvesti u park da ih nepogaze bahati”gradjani”!!

  5. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Pa ovde se lepo vidi kako nam standar raste. Svi vozimo svetske marke auta. Brže nam raste auto standard nego parking prostor. To ni Milošević nije mogao da zamisli. Mercedesi , Audji, Citroeni, kamioni , aviono. Svi nekud žure, svi u hodu telefonoraju, svi biznos valjaju i svi sanjaju neke vlažne snove.
    Niko ništa ne proizvodi a svi imamo sve 🙂

  6. Draško Lazarević kaže:

    Goveda u štalu!!

  7. Era kaže:

    Pa. Za našu decu

  8. Svetlana kaže:

    Policija? Komunalna- saobraćajna?!

    • Mira kaže:

      Naravno. To je apsolutno posao policije da zaŝtiti svoje građane, da ne kažem decu. A bahatost je čak dotle doŝla da se parkiraju i u susedna dvoriŝta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *