Saobraćajna nezgoda na ulazu u Ivanjicu (VIDEO)

Na ulazu u Ivanjicu, kod Ciganskog mosta, večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih ali je pričinjena velika materijalna šteta. Naime, kako tvrde očevici, vozač mercedesa koji se velikom brzinom kretao prema centru grada izgubio je kontrolu nad volanom, udario i izvalio betonsku banderu pokraj puta, nakon čega se zakucao u parkiran auto i odbacio ga u suprotnu kolovoznu traku.

-Išao sam iz pravca grada kada sam čuo kako nešto puca i lomi,i video auto koji udara u banderu, odbija se, udara u drugi auto. Sve se neverovatno brzo odigralo, nisam uspeo ni da reagujem kada sam video čoveka kako izlazi iz kola, samo sam pomislio Bogu hvala da je posle ovoga ostao živ.-kaže čovek koji se zatekao blizu mesta nezgode.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta a nakon uviđaja znaće se i tačan uzrok saobraćajne nesreće.

IL-saobracajna-nezgoda- Saobraćajna nezgoda na ulazu u Ivanjicu (VIDEO)

You may also like...

4 Responses

  1. Loly kaže:

    To je neki tatin sin ili mu je neko iz bliže familije neka faca u ovom gradu. Napišite bar inicijale ako ne smete da objavite ime i prezime.

  2. Aco kaže:

    Decku,oduzeti dozvolu. Ovo mu je druga nezgoda po redu.

  1. 06/11/2022

    […] – Išao sam iz pravca grada kada sam čuo kako nešto puca i lomi, i video auto koji udara u banderu, odbija se, udara u drugi auto. Sve se neverovatno brzo odigralo, nisam uspeo ni da reagujem kada sam video čoveka kako izlazi iz kola, samo sam pomislio Bogu hvala da je posle ovoga ostao živ – kaže čovek koji se zatekao blizu mesta nezgode, prenosi infoliga.rs. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *