Bahati Ivanjičanin divljački uništavao javnu imovinu (VIDEO)

Nastavlja se divljanje po centru grada bahatih mladića što svedoči i snimak od noćas, kada je oko jedan sat iza ponoći momak divljački šutirao i udarao u opštinski zgradu dok nije izvalio prozor. Ovo nije usamljen primer, često je na meti huligana javna infrastruktura, jer je nažalost to postao model ponašanje omladine u kasnim večernjim satima.

Pitanje je da li će se neko pozabaviti ovim sve češćim ispadima besnih i alkoholisanih  pojedinaca, o kojima bi na prvom mestu trebala da brine porodica a u ovakvim slučajevima nadležne institucije.

IL-slomljen-prozor-opstina-ivanjica- Bahati Ivanjičanin divljački uništavao javnu imovinu (VIDEO) IL-slomljen-prozor-opstina-ivanjica-2 Bahati Ivanjičanin divljački uništavao javnu imovinu (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

 1. Rale kaže:

  Jos jednom…zatvorite kafane ,restorane i kafice nakon 22h i zabranite prodaju alkohola u prodavnicama i pumpama nakon 22h.
  Ivanjica je leglo alkoholizma vec decenijama i to je opstinski projekat kao vid turizma. Neverovatno je da su sve kafane prepune od ranog jutra. To ce ujedno i regulisati novu modu slavljenja 18 rodjendana na kom se deca organizovano opijaju svakodnevno ?!
  Neverovatno je da se Opstina ,socijalno i MUP ne bave ovim problemom i daju inicijativu .

 2. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

  Mladi na kojima svet ostaje,
  Šta mladi sa medija mogu da vide i saznaju? Ništa. Čistu destrukciju današnjice-Razgradnji svih humanih vrednosti. To kao posledicu proizvodi istorijski sunovrat nacije.
  Sveopšte svakodnevno izluđivanje bombastičnim naslovima, predozirani rijaliti programima – slika su današnjeg društva i društvene scene u Srbiji. Šta takav odnos čini od mladih, kako se sve ovo odražava na “obične” ljude, a kako na mlade koji tek sada spoznaju svet?
  Mladalačko nasilje, alkoholisanja i saobraćajni incidenti sve su učestaliji i postaje sve vidljivije kako se podiže temperatura i tenzije u društvu što sve dovodi do nivoa teško kontrolisanog stanja.
  Ono što brine građane je – kako to niko ne ume da prepozna, povede javnu raspravu i spreči. To je dodatna konfuzija koja brine građane.
  Ako se ovo nastavi, to onda može da dobije razmere neke društvene epidemije, koja bi nas uvela u društveni haos.
  Ono sto najviše brine je to, da je u Ivanjici praktično nestalo javno mnjenje, a da je svaka suvisla i argumentovana javna rasprava praktično pokopana i dovedena do besmisla. Sve institucije su uzgubile svoj autoritet i društveni značaj.
  Ono što je očigledno to je stanje dovedeno do nepopravljivog rasula i propadanja.
  Nasuprot destruktivnom delu omladine koja na žalost nije našla sebe u ovim smutnim vremenima i postaje sve destruktivnija, druga manja grupa odvažnih zaključuje – da je jedini izlaz mladima koji ne padaju u očaj – da beže odavde u neke sređenije društvene sredine.
  A stariji će da ćute i trpe nadajući se da neće biti još gore.
  Ovde je zamrla bilo kakva kritika a to povlači i razmišljanje “šta ja kao jedinaka mogu tu izmeniti” ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *