Info LIGA: Mali jubilej i velike priče

Pre šest godina, na današnji dan, skromno ali sa puno entuzijazma, pokrenuli smo portal www.infoliga.rs i  video produkciju na YouTube knalu ‘’Info Liga’’. Zahvaljujući predanom, profesionalnom radu, preciznošću i tačnošću prenetih informacija, uspeli smo da zauzmemo značajno mesto na medijskoj mapi Srbije.

Naše priloge u kontinuitetu prenosi jedan od najčitanijih portala www.naslovi.net   kao i mnogobrojni nacionalni i mediji u regionu.

Vesti portala „Info LIGA“dostupne su širokom čitalačkom auditorijumu.

U proteklih šest godina ispratili smo na hiljade dnevnih događaja ali smo se bavili i životnim pričama ljudi koji su bili daleko od očiju javnosti.

Podsećamo vas na neke od njih, koje su čtalačkoj publici bile najzanimljivije.

Poverenje čitalaca obavezuje nas na objektivnost i profesionalizam što je osnovni moto našeg rada, ali i temelj daljeg razvoja i usavršavanja.  Posebno smo ponosni na činjenicu da smo neposrednim učešćem u mnogim humanitarnim akcijama pomogli na desetine porodica lošijeg materijalnog statusa.

YouTube kanal portala „Info LIGA“ ima preko 13 000 pratilaca i blizu četrnaest miliona pregleda. „Info LIGA“ na drušvenim mrežama facebook i instagram takođe beleži milionske preglede i broji preko 30 000 redovnih pratilaca.

IL-InfoLIga-Nezavisni-internet-portal- Info LIGA: Mali jubilej i velike priče

You may also like...

1 Response

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Šta znači – biti objektivno informisan građanin?
    U ovako neizvesnom istorijskom trenutku, građani su duboko svesni izazova pred kojima se nalazimo, naročito u vremenu ekspanzije lažnih vesti, populizma i senzacionalizma, želimo da vam skrenemo požnju na doslednost i principijelnu etičnost novinarske profesije iskazane kroz javnu reč kao osnovni postulat demokratskog društva.
    To u našem gradu još nije zaživelo.
    Nažalost, danas se suočavamo sa globalnim izazovom širenja dezinformacija i neproverenih informacija, koje su u kontekstu digitalnog doba izuzetno štetne po razvoj kako omladine, demokratije, tako i razvoja zdrave političke klime u gradu, koja reperkusira svaku inicijativu građana, što ponovo proizvodi nespokoj sa svim negativnim posledicama po stabilnost društva jer građani ne vide smisao za angažovanost u pogledu građanske aktivnosti koju imaju i neguju druga naprednija društva.
    Budu izbori, interesne grupe glasaju, i posle izbora prestaje svaka komunikacija vlest – građanin.
    Osnovni interes građana je da budu tačno , pravovremeno i objektivno informisani iz oblasti lokalnih aktivnosti koje stvaraju uslove za lakši, humaniji i pravičniji međuodnos , i da građani dobiju pravo na uključivanje u dijalog preko komentara na objavljene teme, jer svaki oblik gušenja građanske inicijative predstavlja grubo narušavanje demokratskih procesa i koncepta građanskog društva. Imperativ ovog vremena jesu otvoreni, kredibilni i odgovorni mediji koji poštuju dinamičnu samoregulaciju i medijske standardne, a kojima je najvažniji zadatak kvalitetno i objektivno informisanje javnosti i reakcija te iste javnosti, kako bi se ubuduće formirala zdrava javna reč koja ima svoju političku težinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *